Hur mycket pengar kan jag spara på att byta lån?

Verktyget räknar ut hur mycket pengar du kan spara på att samla dina lån

Med detta verktyg så kan du jämföra ett eller flera befintliga lån mot ett nytt lån. Verktyget är tänkt som ett stöd för dig som vill ta reda på hur mycket pengar du kan spara på att ta ett samlingslån eller “hopbakslån” som det ofta kallas, även om det också går att använda för att jämföra bara ett lån med ett annat lån också.

Du lägger till alla dina nuvarande lån i den översta tabellen märkt “Nuvarande lån”. I tabellen märkt “Samlingslån” så matar du in det du vet om det lånet du vill jämföra. Tryck på pennan längst till höger på varje lånerad för att ange lite fler egenskaper som aviavgift och uppläggningsavgift. I samma ruta kan du även ange lånets löptid på ett annat sätt än med “antal inbetalningar” som i tabellen, exempelvis genom att ange antal år istället. Månadskostnaden för alla lånen du lägger in räknas ut automatiskt baserat på de övriga fälten, och du kan inte ange den själv.

Sammanställningen som jämför den betalda räntan, totalkostnaden, avgifterna och tiden till skuldfrihet visas i en tredje tabell längst ner.

Ifall du inte känner till alla siffror om ditt lån nedan så har vi några verktyg för att hjälpa dig räkna ut det.

Vad är min månadskostnad? Vad är min återbetalningstid? Vad är min ränta? Vad är min aktuella skuld?

Räkna ut besparing

Mer innehåll från "Räkna på lån"

Räknare och verktyg som hjälper dig hålla koll på dina lån och krediter.