Hur mycket blir totalkostnaden för mitt lån?

Räkna ut hur mycket pengar totalt du betalar till banken totalt för ett lån

Totalkostnaden motsvarar hur mycket pengar du totalt betalar till kreditinstitutet för ditt lån från att du får ut pengarna tills att det har blivit helt återbetalt. Totalkostnaden inkluderar själva skulden som du betalar tillbaks under lånets löptid.

Totalkostnaden kan bara räknas ut när du amorterar lånet, och går alltså inte att använda på exempelvis ett amorteringsfritt bolån. Denna räknare lämpar sig därför bäst för konsumentlån. Du kan även räkna ut den effektiva räntan med en liknande räknare som den för totalkostnad.

Ifall du inte känner till alla siffror om ditt lån nedan så har vi några verktyg för att hjälpa dig räkna ut det.

Vad är min månadskostnad? Vad är min återbetalningstid? Vad är min ränta? Vad är min aktuella skuld?

Totalkostnadskalkylatorn